I Havnecentret er flere funktioner samlet under samme tag som havneadministrationen. Udlejning af både kursus- og mødelokaler samt kontorfællesskab med mulighed for lager- og produktionsfaciliteter gør det attraktivt for din virksomhed at placere sig midt i det pulserende havnemiljø.

Der er højt til loftet i de lyse og rummelige omgivelser med udsigt over havnebassinerne. Havnecentret ligger centralt placeret imellem Sydhavnen og erhvervs- og industrihavnen mod nord.

I foråret 2020 kickstartede Grenaa Havn for alvor udviklingen af Sydhavnsområdet.

Den gamle fiskerihavn transformeres til en ny maritim bydel for erhverv, kultur og oplevelser. Et attraktivt område med sjæl og charme.

 Innovativt Havnecenter på Grenaa Havn

HOLD DIT MØDE I FLOTTE OMGIVELSER – TÆT VED KAJKANTEN

I Havnecentret udlejes nyindrettede flotte mødelokaler og grupperum. Her tager vores reception hånd om dit møde og byder dine gæster velkommen. Mødelokalerne udlejes i det tidsrum, som passer til dit møde på time- eller dagsbasis. Hertil kan tilvælges fuld forplejning efter behov.

UNIK BELIGGENHED

Med havet som nabo tilbydes her i Grenaa en attraktiv placering tæt ved kajkanten. Infrastrukturen til og fra Grenaa forbedres løbende. Den nye omfartsvej mod nord og den sydgående ringvej giver direkte forbindelse til havneområdet såvel fra Randers som Aarhus. Ankommer man med fly via Aarhus Lufthavns mange ruter, er der en kort transporttid videre til havnen. Her tilbydes gode parkeringsforhold umiddelbart ved Havnecentret.

 

Find vores kontaktoplysninger her.