Stillingsopslag

 Kvalitetsmedarbejder søges til Grenaa Havn

Havn i vækst søger kvalitetsmedarbejder

ET SPÆNDENDE JOB – PÅ EN AF DANMARKS STØRSTE ERHVERVS- OG INDUSTRIHAVNE

Til Grenaa Havns administration søger vi en kvalitetsmedarbejder til at drive vores forestående ISO-certificeringer. Grenaa Havn står foran en lang række spændende opgaver og fortsat udvikling indenfor havnens kernesegmenter. Et element i vores forberedelser er bl.a. en ny certificering med ISO 9001 kvalitet, ISO 14001 miljø samt ISO 45001 arbejdsmiljø. Dette bliver din primære opgave indledningsvis.

Du vil starte i en nyoprettet jobfunktion hos os og vil få rig lejlighed til at præge jobbet, og din fremtidige udvikling hos Grenaa Havn. Udover igangsætning, drift og efterfølgende vedligeholdelse af vores ISO-certificeringer vil der i jobbet bl.a. indgå myndighedsrelaterede opgaver samt administrative opgaver relateret til bl.a. sikkerhed, miljø og GDPR-lovgivning.

KONTAKTFLADE

I jobbet vil du referere til CFO Kirsten Hvid Schmidt og din kontaktflade vil i øvrigt blive bred i hele organisationen. Det vil være vigtigt, at du holder dig opdateret om aktiviteterne på havnen og kan bidrage med, hvorledes vi fortsat kan udvikle os til gavn for vores kunder og organisation. Du er socialt omgængelig og har en god dialog både internt i virksomheden, men også med havnens interessenter, myndigheder og samarbejdspartnere.

Din profil:

  • Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende
  • Du har interesse i og flair for detaljen
  • Du trives på en alsidig arbejdsplads med forskelligartede opgaver
  • Du har erfaring med ISO-standarder eller lyst til at arbejde dermed

ORGANISATIONEN

Du trives med at arbejde selvstændigt i en organisation. I dette job vil du få brug for både at arbejde struktureret, selvstændigt men dog i tæt samarbejde med de øvrige afdelinger. Selve ISO-certificeringen vil også ske i samarbejde med en ekstern konsulent.

Vi er i alt 19 personer fordelt på drift og administration, og derfor en lille, men til gengæld meget fleksibel organisation. Vi tilbyder gode forhold for vort personale og ikke mindst fleksibel hjemmearbejdsplads, når jobbet tillader det. Og vi går langt for at effektivisere vores arbejdsdag med ny teknologi og anvender robotter til rutineopgaver.

ANSÆTTELSESFORHOLD

Ansøgningsfristen til denne fuldtidsstilling er senest den 14. maj 2021.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler, men venter gerne på den rette kandidat. Løn aftales individuelt i henhold til kvalifikationer.

Ansøgning med CV (mærket kvalitetsmedarbejder) sendes til Kirsten Hvid Schmidt. Såfremt du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Kirsten. Kontaktoplysninger finder du her.

 

Bliv klogere på vores nye 2025 strategi Partnerskabshavn for en grøn verden.