NYE OG OPGRADEREDE MØDEFACILITETER

Vi er færdige med endnu en etape af moderniseringen af vores Havnecenter på Grenaa havn. Det fejrede vi i begyndelsen af måneden med en minikonference, hvor der var fokus på bæredygtighed, klima og FN’s verdensmål.

 Henrik Carstensen holder oplæg i konferencesalen PIER 5+6

Grenaa Havns CEO Henrik Carstensen fortalte gæsterne om, hvordan vi i vores hverdag arbejder med bæredygtighed og verdensmål, og så havde gæsterne fornøjelsen af en times foredrag med Christine Feldthaus – blandt andet kendt fra tv-programmerne 'Kender du typen' og ’Gæsten og Hesten’. Hun kom omkring en del emner i sit foredrag om danskernes forskellige tilgang til bæredygtighed, og havde primært fokus på forbrug, energi og bæredygtighed.

 Christine Feldthaus fortæller om bæredygtighed

 

Mødelokaler – måske noget for jer?

Vi vil så gerne dele vores faciliteter med andre, i stedet for at de indimellem bare står tomme - det er nemlig også bæredygtighed og klimavenligt at dele.

 Lyse lokaler på Grenaa Havn

Derfor tilbyder vi vores kunder og samarbejdspartnere at leje sig ind vores lokaler, hvis I skal have et arrangement eller holde et møde i maritime omgivelser. Det kan I nu gøre i vores lyse lækre Havnecenter centralt på Grenaa havn.

  Lyse lokaler på Grenaa Havn

Lokalerne er lyse, venlige og med en størrelse der kan passe de fleste almindelige behov og er selvfølgelig med it-udstyr og storskærm, som passer til det enkelte lokale.

I finder mere info på HAVNECENTER