Kranførerlærling søges

Grenaa Havn søger kranførerlærling

Havn i vækst søger kranførerlærling

ET SPÆNDENDE JOB – PÅ EN AF DANMARKS STØRSTE ERHVERVS- OG INDUSTRIHAVNE

Til Grenaa Havns driftsafdeling søger vi en kranførerlærling. Du bliver uddannet som faglært kranfører i samarbejde med EUC Lillebælt. Uddannelsen varer 3,5 år.

Opgaverne vil blandt andet bestå af laste- og losseopgaver på havnen samt mange andre forefaldende opgaver som eksempelvis let vedligehold. Vi prioriterer højt, at vores maskinpark er driftssikker og fremstår velvedligeholdt.

MASKINPARKEN

Vi kører blandt andet Gottwald HMK 7608B, max. kapacitet på 140 ton, Gottwald HMK 360E, max. kapacitet på 120 ton og Sennebogen 860M spec. samt containertruck og øvrige trucks. Seneste erhvervelse på havnen er vores nye Liebherr 550, som kan køre på el. Denne har en max. kapacitet på 144 ton.

ERFARENT TEAM

Du bliver en del af et erfarent team med kranførere, som kender havnen og havnens udstyr indgående. Derudover har vi i 2020 senest udlært vores første kranfører og har dermed en god ballast til at kunne tilbyde dig en god og varieret uddannelse på Grenaa Havn.

Din profil:

  • Du kan lide at arbejde udendørs
  • Du har interesse i og flair for teknik og maskiner
  • Du trives på en alsidig arbejdsplads med forskelligartede opgaver
  • Du sætter pris på at arbejde med både små og store projekter

OMSKIFTELIG HVERDAG

Vores dagligdag byder ofte på et omskifteligt miljø, hvor dagens program kan ændre sig. Det er derfor vigtigt, at du trives i det. Vi justerer løbende opgaverne i takt med kundernes behov. Vi har kunder fra hele verden og derfor kommunikerer vi også på engelsk.

Du kommer både til at arbejde selvstændigt og som en del af et team med et større setup. Her kan du få en bred kontaktflade med vores samarbejdspartnere og leverandører.

Vi oplever som noget meget positivt stor travlhed og vækst på havnen indenfor vores kernesegmenter, som du kan læse mere om her.

Vi er en lille men til gengæld meget fleksibel, organisation på 19 personer. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores nye kollega er positivt indstillet over for skiftende arbejdstider og eventuelt overarbejde, hvilket kan forekomme både på hverdage, i weekender og på helligdage.

ANSÆTTELSESFORHOLD

Vores kranførerlærling referer til Head of Operations. Ansættelse sker på funktionærlignende forhold med løn i henhold til overenskomst med 3F. Vi tilbyder gode forhold for vort personale, lige fra udflugter til kaffe- og frugtordning.

Ansøgningsfristen er senest den 25. maj 2021.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler og stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansøgning med CV (mærket kranførerlærling) sendes til Thomas Gissel, Head of Operations. Såfremt du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Thomas. Thomas' kontaktoplysninger finder du på dette link