Guidet bustur

Fest i vand på havnen 10. juni 2017


Henrik Carstensen, administrerende direktør Grenaa Havn A/S, optræder som guide på tre rundture med bus ved Grenaa FEST I VAND.

Turene starter og slutter ud for Dong Energy:

  • kl. 09.00, kl. 11.00 og kl. 13.00.

- Vi starter i den sydlige del af havnen, hvorefter turen også går ind på det ISPS-sikrede område, som normalt er afspærret af sikkerhedsmæssige årsager, fortæller Henrik Carstensen, Grenaa Havn.

Henrik Carstensen vil undervejs fortælle om Grenaa Havns nuværende aktiviteter, beskrive nogle af aktiviteterne som bussen passerer undervejs samt give en up-date på havnens spændende udviklingsplaner. 

Billetter uddeles på Grenaa Turistkontor

Bussen kan have 47 personer med og billetterne uddeles efter først til mølle princip fra den 31. maj 2017. Grenaa Turistkontor er behjælpelige med at uddele billetterne i turistkontorets åbningstid. Billetterne er gratis.

Der er begrænsede antal billetter til de tre afgange og tilbuddet gælder derfor kun så længe, der er ledige billetter. Deltagerne skal selv kunne gå op i bussen, som desværre ikke er indrettet til kørestole.

Hvis der fortsat er ledige pladser på turene, kan interesserede personer møde op de tre tidspunkter ved Dong Energy (hovedbygning for Anholt Havmøllepark på Ndr. Kajgade).

P-muligheder findes i Erhvervsparken på Kattegatvej.

Henrik Carstensen håber, at mange vil benytte sig af denne mulighed for at blive vist rundt på havnen. Skulle der blive rift om billetterne opfordrer Grenaa Havn til, at man vil opleve nogle af de mange øvrige aktiviteter på havnen den 10. juni. Der er lagt op til et flot program med mange forskelligartede aktiviteter.


Følg med på arrangørernes Facebook side Grenaa Fest i Vand.