Fest i Vand

Havnerundfart og rundvisning til eventet ”Fest i Vand”

  • Hvilke aktiviteter finder sted på industrihavnen i Grenaa?
  • Hvad er ’Bæredygtighedens Hus’ og hvordan kan du blive en del af det?

Dette kan du blive klogere på til årets ”Fest i Vand”, hvor Grenaa Havn inviterer på to guidede busture rundt på havnen og byder på en rundvisning i ’Bæredygtighedens Hus’.

Grenaa Havns aktiviteter afvikles den 1. juni i tidsrummet kl. 10.00-13.00.

Gratis guidet havnerundfart i bus

Succesen fra 2017 gentages, når Grenaa Havn igen i år byder på gratis guidet havnerundfart i bus.

CCO hos Grenaa Havn A/S, Theis Gisselbæk, brænder for at fortælle om den fantastiske udvikling Grenaa Havn oplever og fortsat skal optimere på. Mød op på Sdr. Kajgade 27 i Grenaa, hvor turen påbegyndes i den sydlige del af havnen og fortsætter ind i det ISPS-sikrede område, som normalt er afspærret i henhold til internationale regler.

Theis Gisselbæk vil undervejs fortælle om de aktiviteter, som bussen passerer samt give en up-date på havnens spændende udviklingsplaner.

Der er begrænsede antal pladser i de to busser, hvorfor Grenaa Turistkontor er venlig at hjælpe med uddeling af busbilletter, så man ikke møder forgæves op til busturen.

Rundvisning i ’Bæredygtighedens Hus’

’Bæredygtighedens Hus’ er et moderne virksomhedsfællesskab for virksomheder, der tror på, at fremtidens samfundsløsninger skabes i fællesskab med ankerpunkt i miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed.

’Bæredygtighedens Hus’ udlejer blandt andet mødefaciliteter, kontorer, lager- og produktionslokaler og danner ikke mindst rammerne, der skal være med til at understøtte virksomhedernes behov.

Til denne rundvisning vil Project Manager Jacob Lænsø fremvise de unikke faciliteter og fortælle om havnens visioner for ’Bæredygtighedens Hus’.

Program lørdag den 1. juni 2019

  • Kl. 10.00 - 13.00 kig ind forbi 'Bæredygtighedens Hus'
  • Kl. 10.00 - ca. 10.50 Guidet bustur v. Theis Gisselbæk, CCO Grenaa Havn A/S
  • Kl. 11.00 – ca. 11.55 Rundvisning i ’Bæredygtighedens Hus’ v/Project Manager Jacob Lænsø, Driftsselskabet Grenaa Havn A/S
  • Kl. 12.00 – ca. 12.50 Guidet bustur v. Theis Gisselbæk, CCO Grenaa Havn A/S

Programmet er sammensat således, at der er mulighed for både at komme med på bustur og rundvisning.

Billetter uddeles på Grenaa Turistkontor

Den guidede bustur er gratis, og busserne kan have 54 personer med pr. tur. Billetterne uddeles på Grenaa Turistkontor efter først til mølle-princippet og udleveres i turistkontorets åbningstid fra den 17. maj.

Deltagerne skal selv kunne gå op i bussen, som desværre ikke er indrettet til kørestole.

Vi glæder os til at tage imod dig. Vi ses på Sdr. Kajgade 27.