Åben Havn 2021

 Grenaa Nordhavn

Kom til Åben Havn i Grenaa

Lørdag d. 4. september 2021 slår Grenaa Havn portene op til havnens ISPS-sikrede område. Tag familien med og kom helt tæt på havnens faciliteter og hils på nogle af havnens medarbejdere. Bliv klogere på, hvad der sker på havnen og hvor den kommende havneudvidelse skal være. Benyt denne unikke mulighed for at komme helt tæt på havnens store mobilkraner. Til dagen liner vi maskinparken op.

Tid: kl. 10.00 – 13.00 på Grenaa Nordhavn
Kør efter Nordhavnsvej 60, 8500 Grenaa – så er du på rette vej.
Der er ingen tilmelding.

FIND VEJ - klik for at åbne kort


Live-musik, grillpølser og underholdning

’De Lystige Sømænd’ åbner arrangementet kl. 10.00 med sømandsviser og højt humør. Derefter har vi sat et festligt program frem til kl. 13.00.

Program på scenen:

 

Kl. 10.00 

 ’De Lystige Sømænd’ åbner arrangementet
Kl. 10.43  Henrik Carstensen, CEO Grenaa Havn A/S byder velkommen
Kl. 10.45 – 11.30  Henrik Svanekiær underholder med psykologisk magi og manipulation
Kl. 11.30 – 12.00  ’De Lystige Sømænd’ sørger for stemningen
Kl. 12.00 – 12.20  Borgmester Jan Petersen annoncerer vinderen af navnekonkurrencen
Kl. 12.20 – 13.00  ’De Lystige Sømænd’ sørger for stemningen

 

Grenaa Havn serverer pølser, kolde drikke, the og kaffe til alle gæster. Derudover uddeler vi små gaveposer til de første 1.000 gæster på havnen – kig forbi Grenaa Havns stand.

Nyd havnen og udsigten i eget tempo og snak med en kranfører

Når portene åbner, er du velkommen til at udforske havnen på egen vis i bil, på cykel eller på gåben. Du kan bl.a. komme tæt på riggene i havn. Du kan også tage et smut forbi mobilkranerne og få en snak med kranførerne om, hvordan de med præcision fra førerhuset højt oppe i luften med udsigt over havet, hver dag arbejder med tonstunge opgaver.

Grenaa Havn har stor betydning for byen

Grenaa Havn har i sin over 200 år lange historie haft en stor betydning for lokalområdets liv, udvikling og beskæftigelse. Havnen oplever stor opbakning og engagement fra lokalsamfundet, og for os er det vigtigt at informere om havnens udvikling. Det gør vi bl.a. via havnens sociale medier og hjemmeside. Der har været stor efterspørgsel fra lokalbefolkningen om at komme ind og se, hvad der sker bag det ISPS-sikrede område med egne øjne. Derfor glæder vi os over at kunne invitere jer alle til Åben Havn.

Navnekonkurrence - Hvad skal vores to største mobilkraner hedde?

Vinderne af konkurrencen afsløres af borgmester Jan Petersen den 4. september. Læs om konkurrencen her.