Med et unikt setup sikrer vi dig de bedste løsninger

Gennem et optimalt leverandørnetværk kan vi tilbyde enestående faciliteter, tværfaglige spidskompetencer og professionel håndtering af alle stackingopgaver – uanset om der er tale om reparation, vedligehold eller oplægning. Med en imødekommende organisation, der vil gå langt for at få det til at lykkes, er vi den oplagte partner til opgradering og service af din virksomheds rigge og skibe.

 Med et unikt setup sikrer vi dig de bedste løsninger

Fleksibilitet og kvalitet er nøgleord i kundesamarbejdet

Stacking og vedligehold af rigge og skibe er et vigtigt område for os, og vi har fuldt fokus på at udnytte vores kompetencer til netop denne type opgaver. I Grenaa Havn får din virksomhed en proaktiv samarbejdspartner, og du vil opleve en høj grad af fleksibilitet og velvilje igennem hele projektet.

Du sikres en åben og ærlig dialog samt løbende sparring vedrørende alt fra rådgivning om miljøtilladelser til indkvartering af personale. Som en del af et aktivt erhvervsnetværk kan vi inddrage en bred vifte af dedikerede og kompetente virksomheder inden for supply chain til offshoreindustrien.

Flexsibilitet og kvalitet er nøgleord i kundesamarbejdet

Unikke faciliteter til stacking & maintenance

Vores unikke beliggenhed i god afstand til beboelse, fleksibilitet omkring gængstørrelse, kranernes kapacitet og de kundetilpassede serviceydelser sikrer dig en samlet løsning af højeste kvalitet. Det store sammenhængende areal på 73.000 m2 linker direkte hen til eksklusive kajarealer opbygget af forstærket beton med høj bæreevne. Sammen med 20 veludstyrede pakhuse fra 750 til 2.000 m2 skabes de bedste betingelser for at løfte din virksomheds opgaver. Der er mulighed for tilkobling af el, vand og IT, ligesom vi kan levere grøn el efter ønske. Lygtepæle med manuel justerbar lysstyrke sikrer dig tilpasning og mulighed for at arbejde 24/7.

Gunstige besejlingsforhold

  • Vanddybde på op til 11 m
  • Indsejling med ydre bredde 150 m og indre bredde 100 m
  • Særligt jack-up-område med forstærket havnebund
  • Specifikke boreprøver på alle stackingområder
  • Slæbebåd og trosseføring kan rekvireres.

Unikke faciliteter til stacking & maintenance

Effektive tilkørselsforhold og høj grad af sikkerhed

  • God infrastruktur med en nord- og sydgående omfartsvej betyder sikker og effektiv transport af materiel til og fra havnen. Med kun 20 min. til nærmeste lufthavn er det hurtigt og nemt for personale og specialister at komme frem
  • Let og tung trafik kan opdeles på havneområdet, således at både tunge transporter og personbiler er sikret nem adgang til kajen og stackingområdet
  • Industriområdet ligger inden for ISPS-sikkerhedsfacilitet med permanent hegn og videoovervågning
  • Det er muligt at leje og montere mobilt hegn til yderligere sikring og afgrænsning af stacking-området til det enkelte projekt. Herved får du fuld kontrol over, hvem der har adgang, og projektopgaverne kan gennemføres sikkert og uforstyrret.

image