Cookies- og privatlivspolitik

Dette website udbydes af:
Koncernen Grenaa Havn
Havnecentervej 1
DK-8500 Grenaa
Telefon: (+45) 8758 7600 - E-mail: Vis e-mail

På grenaahavn.dk anvendes cookies. Cookies administreres af en Cookiebot Consent Management Platform (CMP). CMP gør det muligt at indhente, håndtere og dokumentere brugersamtykke på hjemmesiden for at opnå komplet compliance med globale privatlivslove. Cookies anvender vi primært til webanalyse med henblik på at optimere brugernes oplevelse af hjemmesiden. Der sættes cookies for at opdage uhensigtsmæssigheder på sitet såsom tilgængelighedsfejl. En cookie kan også være nødvendig for at video afspilles. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke cookies vi benytter, og hvordan du eventuelt sletter dem.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Stort set alle websites anvender cookies. Nederst til venstre på hjemmesiden findes et lille ikon, hvormed du kan tilbagekalde dit samtykke.

Sådan sletter du cookies

Ønsker du ikke at modtage cookies fra grenaahavn.dk, kan du i de fleste nyere browsere vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra. Herinde kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.
Hvis du sætter din browser op til at nægte cookies, skal du være opmærksom på, at der kan være funktionalitet på forskellige websites, der ikke virker.

Hvis du ønsker at slette eller blokere for cookies, kan du finde en vejledning her:
http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvad cookies bruges til på grenaahavn.dk

  • Nødvendige: Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.
  • Statistik: Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med
    hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.
  • Marketing: Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise
    annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Brug af personoplysninger

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver udtrykkeligt samtykke hertil og indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, adresse, e-mail og virksomhed. Det vil typisk være i forbindelse med, at du anmoder om at få tilsendt materiale og/eller ønsker at blive kontaktet herom i kontaktformular.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart/partnere, medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil. Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

Hjemlen til ovenstående behandlinger findes i persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra a samt f.

Kontakt vedr. personoplysninger

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig, og du kan ligeledes tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, eller du vurderer, at de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til vores mail Vis e-mail og vi vil besvare en sådan anmodning så hurtigt som muligt, og typisk indenfor 10 arbejdsdage.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

Læs desuden vores privatlivspolitik vedrørende videoovervågning og adgangskontrol her.