Hvorfor Grenaa Havn?

Set fra havet er Grenaa Havn den mest centrale havn i Danmark og placeret tættest på Kattegats sejlruter. På land er havnen kendetegnet ved store kajnære arealer i god afstand til boligområder og bymidte. Grenaa Havn er en stabil og fleksibel samarbejdspartner, som tilbyder dig optimale vilkår for at drive din forretning effektivt og uden problemer. Det gør vi bl.a. ved at have et professionelt og fleksibelt setup og et stærkt team med stor erfaring og mange kompetencer.

Hvorfor Grenaa Havn?

Industrihavn med stærke netværksforbindelser og stor opbakning

Grenaa Havn er en del af et dynamisk erhvervsnetværk med en række større internationale, nationale og regionale industrivirksomheder. Vi kan supportere med et bredt spekter af skræddersyede serviceydelser. Stærk erhvervspolitisk opbakning er en af de faktorer, der er med til at gøre havnen til en ideel samarbejdspartner, der aktivt kan medvirke til at realisere din virksomheds næste projekt.

Industrihavn med stærke netværksforbindelser og stor opbakning

Nye virksomheder: Start på Grenaa Havn!

Grenaa Havn er en dedikeret og imødekommende industri- og erhvervshavn. I kraft af havnens beliggenhed i forhold til byen er vi en ideel samarbejdspartner for virksomheder, der kræver god plads til udvidelse – særligt for erhverv, der kræver god afstand til beboelse. Et samarbejde med Grenaa Havn giver nye virksomheder en række unikke konkurrencefordele. Beskæftiger din virksomhed sig med vind, bulk, projektlaster, recycle- & waste management, færge- & liniefart eller stacking & maintenance, kan du nyde godt af en række skræddersyede løsninger og et bredt erhvervsnetværk med relevante leverandører og samarbejdspartnere.

Kontakt os, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan være med til at udvikle din forretning.

Priser og forretningsbetingelser

Betingelserne og priserne i dette hæfte er gældende for alle aftaler om aktiviteter på, til og fra koncernen Grenaa Havn A/S og i datterselskaber.

Læs vores priser og forretningsbetingelser her. 

Skulle du have spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

priser og forretningsbetingelser