BÆREDYGTIGHEDENS HUS’

I 'Bæredygtighedens Hus', centralt placeret på havnen i Grenaa, er flere funktioner samlet under samme tag. Udlejning af både kursus- og mødelokaler samt kontorfællesskab med mulighed for lager- og produktionsfaciliteter gør det attraktivt for din virksomhed at placere sig midt i det pulserende havnemiljø.


Der er højt til loftet i de lyse og rummelige omgivelser med udsigt over havnebassinerne.

Sydhavnen vil over de kommende år blive transformeret fra et traditionelt havneområde til et innovativt område, der på sigt kommer til at udgøre en helt ny bydel i Grenaa.

Grenaa Havns driftsselskab tager hul på at sætte en ny, grøn dagsorden for erhvervsudviklingen på havnen og skaber rammen om grønne virksomheder i 'Bæredygtighedens Hus'.

Bæredygtighed bliver et samlingspunkt, som alle fremtidige lejere søges involveret i. Det skal være det sted, hvor lejerne får tilbudt et netværk og en mulighed for at samarbejde om udviklingen af nye produkter og nye tilgange til deres marked.

Den nye strategi for 'Bæredygtighedens Hus' er et led i Grenaa Havns ambition om at blive Danmarks førende ’grønne havn’ med mange aktiviteter inden for bl.a. cirkulær økonomi og bæredygtighed. 

Læs mere om 'Bæredygtighedens Hus' her.

ATTRAKTIVE KONTORFACILITETER TIL LEJE

Der er bred mulighed for at designe kontorets størrelse efter din virksomheds behov, hvilket er attraktivt for både de iværksættere, freelancere samt små og mellemstore virksomheder, som vi henvender os til.

Rammerne for innovation skabes bedst ved at forene forskellige kompetencer. Med en placering blandt andre ildsjæle er der gode fremtidsmuligheder i at opbygge et stærkt netværk på tværs af virksomheder og brancher. Her er det muligt at supplere med leje af lager- og produktionsfaciliteter, som giver plads til udvikling.

På Lokalebasen findes yderligere beskrivelse af mulighederne for henholdsvis kontor og kontorhotel i 'Bæredygtighedens Hus'.  

 

HOLD DIT MØDE I FLOTTE OMGIVELSER – TÆT VED KAJKANTEN

I 'Bæredygtighedens Hus' udlejes nyindrettede flotte mødelokaler og grupperum. Her tager vores reception hånd om dit møde og byder dine gæster velkommen. Mødelokalerne udlejes i det tidsrum, som passer til dit møde på time- eller dagsbasis. Hertil kan tilvælges fuld forplejning efter behov.

Mødefaciliteterne er udstyret med professionelt AV-udstyr, elegant trådløst præsentationsudstyr og fleksibelt whiteboard med flipover. Der tilbydes naturligvis gratis WiFi til alle gæster.

LAGER OG PRODUKTIONSFACILITETER GIVER PLADS TIL NYTÆNKNING

Profiler din virksomhed i Grenaa med et netværk på tværs af brancher og kombiner kontor med lager- og produktionsfaciliteter samme sted. Facilitetsløsningen kan udvides til specialopgaver i forbindelse med produktion.

Erhvervslejemålene er isolerede og indrettet med god loftshøjde til den strukturerede lagerstyring.

UNIK BELIGGENHED

Med havet som nabo tilbydes her i Grenaa en attraktiv placering tæt ved kajkanten. Infrastrukturen til og fra Grenaa forbedres løbende. Den nye omfartsvej mod nord og den sydgående ringvej giver direkte forbindelse til havneområdet såvel fra Randers som Aarhus. Ankommer man med fly via Aarhus Lufthavns mange ruter, er der en kort transporttid videre til havnen. Her tilbydes gode parkeringsforhold umiddelbart ved 'Bæredygtighedens Hus'.

Kontakt os for at høre mere og booke lokaler.