Bestilling af el og vand

For bestilling af el og vand kontakt Grenaa Havn på tlf. (+45) 8758 7600.

Åbn havnekortet, hvorpå ikoner anviser placering af el og vand langs kajerne. Download her.

 

Kortautomat

I fiskerihavnen er der installeret elstandere, som betjenes via chipkort. Elchipkort rekvireres i automaten Chip Card Loader ved Fiskerikajerne 12B.

 

Levering af diesel- og fuelolie

Kontakt Niels Weje Nielsen for levering af brændstoffer

Telefon (+45) 86 32 15 27 | Mobil (+45) 40 19 15 27

 

Aflevering af slopolie på Grenaa havn

På Grenaa havn tager Fortum Waste Solutions OW A/S imod slopolie, som efterfølgende omdannes til støttebrændsel.

Miljøvenlig bearbejdning af slopolie

Fortum Waste Solutions OW A/S tager imod slopolie på havnen eller chartrer et tankskib, som henter slopolien på åbent hav. Fortum Waste Solutions OW A/S tilbyder også rengøring af skibets tanke. Selskabet har specialiseret sig i at filtrere slopolie i en biologisk proces, hvorefter slopolien kan genanvendes som støttebrændsel. Processen finder sted i miljøgodkendt tankanlæg på havnen.

Henvendelse vedrørende slopolie

Aflevering af slopolie kan ske ved henvendelse til:

Fortum Waste Solutions OW A/S
Tlf. (+45) 86 94 55 55 | Vis e-mail

eller

Flux Water A/S
Tlf. (+45) 69 13 34 34 | Vis e-mail

 

Fortoldning af importerede varer

Virksomheder, der ønsker at importere varer fra lande uden for EU, skal importørregistreres og dermed registreres som varemodtager.

Ved henvendelse til Erhvervsstyrelsen kan virksomheden blive registreret som varemodtager. Virksomheden skal være registreret, inden varerne ankommer til grænsen, ellers kan fortoldningen ikke foretages.

Find relevante blanketter på skat.dk, eller få generel toldvejledning på telefon (+45) 72 22 12 12.

 

Lystsejlere

Ankommer du som lystsejler til Grenaa, kan vi henvise dig til Grenaa Marina, som tilbyder de rette faciliteter til fritidssejlerne.

Kontakt Grenaa Marina

Skakkes Holm 62 | 8500 Grenaa | Tlf. (+45) 86 32 72 55 | Vis e-mail

Sejler du videre til den smukke Kattegatø Anholt, finder du en helt unik natur. Ankommer du fra syd, sydvest, kan turen krydres med en ekstra oplevelse; nemlig de 111 havmøller, som er blevet et markant vartegn for Anholt. Du kan læse mere om Anholt Havn på anholthavn.dk.

Kontakt Anholt Havn

Gennem Landet 61 | 9582 Anholt | Tlf. (+45) 86 31 90 08 | Vis e-mail

Djursland er i øvrigt kendt som et attraktivt og naturskønt område med rig mulighed for at besøge et væld af turistattraktioner. Lokalt her på havnen i Grenaa finder du eksempelvis Kattegatcentret. Find mere inspiration på visitdjursland.com.

 

Erhvervsfiskeri

Havnen har fastholdt både et aktivt erhvervs- og industrifiskeri, auktion, opkøbere og værft. For 200 år siden var der 3 fiskerbåde hjemmehørende i Grenaa. I 1900-tallet var antallet af hjemmehørende fiskekuttere i Grenaa 50, hvortil kom ca. 150 åbne joller og mindre både. I dag findes der stadig få fiskekuttere, men især industrifiskeriet trives godt og har oplevet en stor fremgang de seneste år. 

Kontakt Grenaa Fiskeauktion

Sdr. Kajgade 13 | 8500 Grenaa | Tlf. (+45) 86 32 12 03 | www.fiskeauktion.dk